Over

Doel van dit blog

Zoals de titel op de homepagina al verklapt is deze blog primair bedoeld als digitaal notitieboekje voor mijzelf, zodat ik sommige dingen nog eens kan terug zoeken, maar ik ook graag mijn ervaringen deel, want als ik ze opschrijf, waarom dan ook niet meteen delen.

Dit blog zal voornamelijk gaan over IT-gerelateerde onderwerpen, maar het zou geen blog zijn als ik niet gewoon over iets totaal anders zou schrijven.

Disclaimer: alle geboden instructies, suggesties en tips zijn van toepassing op mijn eigen situatie en zijn niet automatisch van toepassing op elke situatie. Gebruik je gezond verstand en neem voorzorgsmaatregelen alvorens ingrijpende veranderingen door te voeren.

Copyright: alles in dit blog valt onder de Wees geen Lul Publieke Licentie. De foto’s op dit blog komen of uit eigen collectie of worden van Pixabay gedownload en gebruik ik alleen als deze beschikken over de volgende gebruiksrechten: Vrij voor commercieel gebruik. Geen attributie noodzakelijk. Soms gebruik ik ook wel foto’s van andere locaties, waarvan ik meen zeker te weten dat ze rechtenvrij zijn. Mocht ik hier nu faliekant mee de fout in zijn gegaan, mea maxima culpa, laat het me weten via de contactpagina en ik verwijder de foto direct.

Spelling en taalvauten

Ik heb een broertje dood aan taalnazi’s op publieke fora, maar mocht je toch een kanjer van een vaut tegen komen, schroom dan niet om deze rechtstreeks met mij te delen, zodat ik deze blunder recht kan zetten.