Neostrada bedankt!

Oeps!

Iedereen maakt fouten. Zelfs ik. 😉

In dit geval had ik door het kopiëren van een site in een subdomein van Graafsma.IT alles dat op Graafsma.IT stond, incl. alle subdomeinen door de war gegooid. Waarschijnlijk door de MySQL databases door elkaar te husselen.

Het oorspronkelijke subdomein kreeg ik nog wel hersteld, maar op een of andere manier kreeg ik Graafsma.IT niet meer hersteld.

Neostrada for the rescue!

Gelukkig heb ik al sinds jaar en dag mijn webhosting en domeinregistratie bij Neostrada ondergebracht. Ooit gewoon om de oer-Hollandse reden dat ze één van de goedkoopste waren, maar na jaren en een overname en een flinke prijsstijging (waar ik initieel nog wat om bromde) verder blijkt dat ze nog steeds zeer betaalbaar zijn, maar vooral betrouwbaar. Mijn sites zijn eigenlijk nooit offline en de reden dat ik dit stukje opdicht; de service is echt onovertroffen.

Ondanks dat ik best wel een beetje met computers kan stoeien had ik nu echt hulp nodig, al was het maar voor het herstellen van het overzicht, en zonder morren heeft het support team van Neostrada mij uitstekend geholpen en zelfs de handelingen verricht die je eigenlijk niet van ze zou mogen verlangen.

Tot slot

Kortom! Ik blijf nog wel even klant en ik kan iedereen hetzelfde aanraden als je op zoek bent naar zorgeloze webhosting en domeinregistratie.

Duim omhoog