Een nieuwe laptop – Update

Eerder schreef ik over mijn overwegingen betreft voor een nieuwe laptop en welke het dan geworden is.

We zijn nu 15 maanden verder en tot mijn spijt moet ik berichten dat 1 van de scharnieren het heeft begeven.

Gebroken scharnier

Zoals op de foto te zien is het scharnier afgebroken aan de linkerzijde. Balen natuurlijk, maar wel de mogelijkheid om de service van Novacustom te beoordelen. Voorlopig gaat dat best goed. Er werd snel gereageerd en zodra ik de laptop opgestuurd heb, zal de laptop na ontvangst, binnen 5 dagen hersteld worden. Het verzendlabel ligt klaar, ik moet alleen even een goed moment kiezen om zonder deze laptop te kunnen. Gelukkig heb ik nog wel een reserve. De grote 3 merken, Dell, HP, Lenovo, zouden zeker niet zo snel acteren.

To be continued….